Over Tot&Met!

Leuk dat je een kijkje bij ons komt nemen.

Ons koor bestaat uit ongeveer 40 leden. Een bont gezelschap van mannen en vrouwen, een mooie mix van mensen. Prettig gestoord als label past ons ook wel. Wat ons verbindt is onze liefde voor zingen, spelen, creativiteit en vooral heel veel plezier maken. De basis van wat we doen is zang. We hebben een gevarieerd repertoire. Maar in onze optredens combineren we dat altijd met een vorm van theater. Dat kan in allerlei verschillende variaties, theater zit bijvoorbeeld in beweging, kleding, interpretatie en soms ook in het gebruik van spel met tekst.

Vught Verwondert

 

We houden ervan mensen te verrassen met onze optredens. We spelen graag op allerlei locaties, doen af en toe een onverwacht, flashmob-achtig optreden in de stad. Maar we belden bijvoorbeeld ook al ooit aan bij mensen aan de voordeur voor een privé-optreden aan huis. De creatie-kracht in het koor is groot, waardoor we steeds weer op nieuwe ideeën komen.  En ook voor onszelf soms uit onverwachte hoeken komen. Ongeveer eens in de twee jaar maken we een grotere ‘avondvullende’ eigen productie.

Omdat we naast lol maken ook een behoorlijk artistiek niveau nastreven zijn we heel blij met onze artistieke leiding. We werken met een dirigent/muzikaal leider, en daarnaast hebben we ook een theaterdocent/regisseur aan ons verbonden. Naast de zangrepetities zijn er dus ook regelmatig theaterrepetities.

Binnen het koor zijn er diverse commissies, dus leden kunnen op allerlei manieren hun talent kwijt in het koor. Of juist nieuwe dingen uitproberen. Naast het zingen en spelen is de sociale kant van de vereniging voor veel van de leden belangrijk. Na de repetitie gaat een deel van de leden voor een ‘derde helft’ nog naar wijkcentrum De Stolp, we hebben een jaarlijks koorweekend (die we gerust legendarisch durven noemen) en diverse leden ondernemen (buiten het koor om) activiteiten met elkaar.

Meer weten, wil je ons vragen voor een optreden of misschien wel lid worden? Kijk eens verder op de website of neem contact met ons op. We horen graag van je!