Artistieke leiding

Dirigent: Marnix Wetzer

Marnix werkte als muzikaal leider, dirigent en pianist voor diverse musicalproducties zoals The Last Five Years, Dogfight, Sprookjesmusical Pinokkio, Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat, Dolfje Weerwolfje, Voor Alles Een Eerste Keer, Sprookjessprokkelaar de Musical & Dummie de Mummie. Ook was hij muzikaal verantwoordelijk voor (theater)concerten als Sondheim in Concert & Leading Ladies in het DeLaMar.

Daarnaast werkt hij als producer in de audio studio van zijn bedrijf CultuurWerkplaats. Hier arrangeert, componeert & produceert hij muziek voor theatervoorstellingen, artiesten en entertainment.

Marnix geeft les aan de vooropleiding MusicAllFactory Jongeren en werkte als muzikaal (bege)leider & (auditie)pianist voor verschillende vakopleidingen zoals Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Codarts & Frank Sanders Akademie. 

Voor meer info: marnixwetzer.nl.

 

Pianist: Maud Broeksteeg

Maud is docent Muziek en is nu bezig met een post-hbo koordirectie bij Louis Buskens in Tilburg. Zij is dirigente van Jongerenkoor Jocanto, het Motettenkoor en wereldmuziekkoor Keskedee (allemaal in Nuenen). Naast dit alles is ze ook medewerker philharmonie zuidnederland waar ze lesmateriaal maakt en verschillende educatieve projecten organiseert.