Artistieke leiding

Dirigent: Marnix Wetzer

Marnix werkte als muzikaal leider, dirigent en pianist voor diverse musicalproducties zoals The Last Five Years, Dogfight, Sprookjesmusical Pinokkio, Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat, Dolfje Weerwolfje, Voor Alles Een Eerste Keer, Sprookjessprokkelaar de Musical & Dummie de Mummie. Ook was hij muzikaal verantwoordelijk voor (theater)concerten als Sondheim in Concert & Leading Ladies in het DeLaMar.

Daarnaast werkt hij als producer in de audio studio van zijn bedrijf CultuurWerkplaats. Hier arrangeert, componeert & produceert hij muziek voor theatervoorstellingen, artiesten en entertainment.

Marnix geeft les aan de vooropleiding MusicAllFactory Jongeren en werkte als muzikaal (bege)leider & (auditie)pianist voor verschillende vakopleidingen zoals Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Codarts & Frank Sanders Akademie. 

Voor meer info: marnixwetzer.nl.

 

 

 

Regisseur: Henk de Wit

Henk de Wit is lid van theaterkoor Tot&Met! sinds 2009. Voor het project “Lang zal ze Leuven” was Henk naast lid ook de projectregisseur. Sinds 2018 is hij in dienst als regisseur. Daarnaast speelt hij sinds 2008 als clown in dienst van Stichting Cliniclowns. Zijn voorliefde voor clownerie als toegepaste theatervorm ontdekte hij al in 1989 toen hij zijn eerste cursus circustechnieken volgde bij Jan Pier Knaapen. Hij geeft les bij amateurtheaterschool de Muzerije en heeft zijn eigen theatercompagnie Compagnie Kloon.

Voor meer info: compagniekloon.nl.

 

 

 

Pianist: Maud Broeksteeg

Maud studeert aan Hogeschool Fontys voor Docent Muziek. Als ze deze heeft afgerond, wil ze verder studeren richting Koordirectie aan het Conservatorium in Tilburg.  Zij is dirigente van Jongerenkoor Jocanto in Nuenen en valt regelmatig in als dirigent bij andere koren. Als pianist werkt ze voor diverse losse projecten. Ook geeft ze workshops aan koren.