Wie zijn wij?

De leden

Theaterkoor Tot&Met! is een groep van circa 40 enthousiastelingen die graag willen groeien in hun artistieke kwaliteit op het gebied van muziektheater maken, zang en spel. Optredens zijn daarbij een leuk en noodzakelijk uitvloeisel: “de kers op de taart”. Plezier in het samen maken, zingen en spelen staat hierbij centraal.

De dirigent – Marnix Wetzer

Marnix werkte als muzikaal leider, dirigent en pianist voor diverse musicalproducties zoals The Last Five Years, Dogfight, Sprookjesmusical Pinokkio, Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat, Dolfje Weerwolfje, Voor Alles Een Eerste Keer, Sprookjessprokkelaar de Musical & Dummie de Mummie. Ook was hij muzikaal verantwoordelijk voor (theater)concerten als Sondheim in Concert & Leading Ladies in het DeLaMar.

Daarnaast werkt hij als producer in de audio studio van zijn bedrijf CultuurWerkplaats. Hier arrangeert, componeert & produceert hij muziek voor theatervoorstellingen, artiesten en entertainment.

Marnix geeft les aan de vooropleiding MusicAllFactory Jongeren en werkte als muzikaal (bege)leider & (auditie)pianist voor verschillende vakopleidingen zoals Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Codarts & Frank Sanders Akademie. 

Voor meer info: marnixwetzer.nl.