Lid Worden!

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen die het zingen graag combineren met beweging en theater. 

Op dit moment hebben wij plaats voor bassen en sopranen.

Meld je aan!

Ben je enthousiast over Tot & Met en wil je ons een keer zien en horen bij een repetitie? Of ben je nieuwsgierig of je bij ons past? Stuur dan een e-mail naar onze secretaris via info@theaterkoortotenmet.nl om af te spreken wanneer je kunt komen kijken en luisteren. Vermeld daarbij in ieder geval jouw naam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd en naar welke stemgroep je interesse uitgaat.

Procedure

Eerst kun je 2 à 3 repetities sfeer komen proeven. Als je graag wilt meezingen, dat mag dat ook. Graag zelfs! Er ligt een map voor je klaar met onze bladmuziek. Bovendien is er in jouw stemgroep een buddy die je wegwijs maakt en je vragen kan beantwoorden.

Als je na daarna de smaak te pakken hebt en graag lid wilt worden, neemt onze dirigent eerst een stemtest af. Hiermee bepalen we hoe muzikaal je bent en hoe je stem in het koor past. Als ook de dirigent enthousiast is en er is ruimte bij ‘jouw’ stemgroep, start je bij het koor met een proeftijd van 8 repetities. Als het aan het einde van die periode van beide kanten bevalt, wordt je lidmaatschap definitief. Als er geen plaats is bij de stemgroep die bij je past, word je op de wachtlijst geplaatst.

Als je lid bent

Wij repeteren elke maandagavond (behalve tijdens schoolvakanties) van 20.00 – 22.15u in Kindcentrum aan de Oosterplan, IJsselsingel 40a in ’s-Hertogenbosch. Wij organiseren ook leuke activiteiten met elkaar, waaronder een jaarlijks koorweekend.