Doe mee!

 

Ben jij iemand die graag zingen combineert met beweging en theater? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Op dit moment verwelkomen we vooral bassen en sopranen.

Ben je enthousiast over Tot & Met en wil je een keer langskomen bij een repetitie? Of ben je nieuwsgierig of je bij ons past?

Stuur dan een e-mail naar onze secretaris via info@theaterkoortotenmet.nl en maak een afspraak om te komen kijken en luisteren. Vermeld daarbij jouw naam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd en voor welke stemgroep je interesse hebt.

Misschien wil je alleen als projectlid meedoen tot en met ons volgende grote theateroptreden begin 2025. Dat kan ook! Vermeld dit dan in het mailtje.

 

Hoe werkt het?

Eerst kun je 2 à 3 repetities sfeer komen proeven. Wil je graag meezingen? Dat mag natuurlijk! Er ligt een map voor je klaar met onze bladmuziek en de buddy van jouw stemgroep helpt je op weg en beantwoordt al je vragen.

Heb je na deze proefperiode de smaak te pakken hebt en wil je lid worden? Dan neemt onze dirigent een stemtest af om te horen hoe muzikaal je bent en hoe je stem in het koor past. Als de dirigent enthousiast is en er is ruimte bij ‘jouw’ stemgroep, start je bij het koor met een proeftijd van 8 repetities.

Als het aan het einde van die periode van beide kanten bevalt, wordt je lidmaatschap definitief. Als er geen plaats is bij de stemgroep die bij je past, word je op de wachtlijst geplaatst.

 

Handig om te weten!

Wij repeteren elke maandagavond (behalve tijdens schoolvakanties) van 20.00 – 22.15 uur in Kindcentrum aan de Oosterplan, IJsselsingel 40a in ’s-Hertogenbosch. Wij organiseren ook leuke activiteiten met elkaar, waaronder een jaarlijks koorweekend.

 

Laat van je horen en meld je aan! We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te zingen.