Dirigent / muzikaal leider gezocht!

Tot&Met! is een theaterkoor uit Den Bosch dat bestaat uit zo’n 35 tot 40 enthousiaste amateurzangers en –acteurs verdeeld over 5 stemgroepen (sopraan, mezzo, alt, tenor en bas). Plezier in zang en spel, humor en ontspanning en creatieve ambitie zijn bij ons in balans. Wij combineren zang en muziek met theater en beweging. We brengen onze muziek als een verhaal, met drama, passie en humor. De muziekstijlen variëren van recente pophits tot Middeleeuwse klassiekers, van folk tot heavy metal. Regelmatig zingen en spelen we op verrassende plekken, bijvoorbeeld bij grote en kleinere evenementen in Den Bosch en omgeving. We staan momenteel aan het begin van de voorbereiding van een nieuwe grote productie die we in het najaar van 2024 willen uitvoeren.

In het koor staat de inbreng van leden (in repertoire, spel, vormgeving) voorop. We laten ons daarbij begeleiden door een professionele muzikaal leider en een regisseur. Onze vaste repetitieavond is op maandagavond van 20.00 tot 22:15 uur. Voor meer info zie www.theaterkoortotenmet.nl.

Wie zoeken we?

We zoeken een muzikaal leider, die ons uitdaagt in onze artistieke ontwikkeling en ons inspireert en enthousiasmeert. Je bent samen met de regisseur een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van grotere projecten. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

– Je hebt ervaring met het dirigeren van koren van vergelijkbare omvang en samenstelling.

– Je voelt je thuis bij muziektheater en kunt daarbij goed samenwerking met een regisseur.

– Je hebt een afgeronde muzikale opleiding en maakt op professionele basis muziek.

– Je kunt zelf arrangeren en bestaande arrangementen aanpassen voor ons koor.

– Je neemt eindverantwoordelijkheid v.w.b. kwaliteit zang.

– Je staat open voor inbreng van het theaterkoor, in het bijzonder van onze muziekcommissie.

– Je bent voor repetities beschikbaar op maandagavond en daarbuiten in overleg voor optredens.

– Het is voor ons en jou makkelijk als je woonachtig bent in de regio ’s-Hertogenbosch.

Wat bieden we?

– Een leuke en creatieve groep om mee te werken

– Een toepasselijke financiële vergoeding

– Een contract tot en met de uitvoering van de productie najaar 2024, met uitzicht op een vast contract als de samenwerking van beiden kanten goed bevalt.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd en denk je dat we elkaar veel te bieden hebben? Stuur dan een CV, een korte motivatie, je uurtarief en zo mogelijk een aantal voorbeelden van je werk (website, youtube o.i.d.) naar het bestuur van theaterkoor Tot&Met! T.a.v. Bas Wijffels via bestuur@theaterkoortotenmet.nl. Of geef je telefoonnummer door als je eerst meer informatie wil, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Planning en procedure

We willen zo snel mogelijk starten met een nieuwe dirigent. Op basis van de reacties willen we een aantal kandidaten uitnodigen voor een gesprek met de sollicitatiecommissie en de regisseur. Daarna willen we de kandidaten die het meest aanspreken laten kennismaken met het hele koor in de vorm van een ‘proefdirectie’. Als we dan een klik hebben, kun je snel aan de slag!